Hur att användas i nya kolvar på en 50 cc motor

Bygga om en 50 cc motor ingår installera en ny kolv och kolvringar . Ringarna är placerade i slitsar på utsidan av kolven och en ring kompressor verktyg komprimerar ringarna , vilket gör det möjligt att föra in kolven in i cylindern hylsan. När ombyggnaden är klar , är det nödvändigt att köra in , eller bryta in , den nya kolven , så att ringarna att anpassa med cylinderfoder . Vissa tror att en snabb paus - in innebär en snabb motor . Andra bebisen motorn först . En kombination av båda är det bästa sättet att användas i nya kolvar. Instruktioner
1

Starta 50 cc motor och låt den gå på tomgång i flera minuter . Detta gör motorolja för att smörja cylinderns väggar .
2

Accelerera motorn med gasreglaget på en generator eller gasreglaget twist grepp om en motorcykel eller motoriserad cykel . Accelerera till nästan full gas och snabbt backa , låta motorn gå på tomgång igen . Backade bort snabbt smörjer cylinderväggarna och förhindrar överhettning .
3

Kör 50 cc motorn under normal användning av en generator , motorcykel eller motoriserad cykel . Låt motorn gå på tomgång i flera sekunder efter att ha kört i 30 minuter . Fortsätta denna praxis för den föreskrivna inkörningsperiod för generator eller motordriven maskin .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131570.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.