Hur man tar bort den bakre luckan Paneler på en 2002 Audi A4

Audi A4 har varit en enorm succé för denna tyska företaget. Positionerad för att konkurrera med den framgångsrika BMW 3-serien, är A4 en solid, säker bil som är mycket väl utformad. Den 2002 A4 är en del av den andra generationen av A4. Dörrpanelerna på A4 kan avlägsnas relativt lätt om det finns ett behov att komma åt fönstret motor, högtalare eller andra komponenter bakom panelen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flat plastverktyget
Visa fler instruktioner
1

Ta bort luckan topp trim, vilket kommer att vara av trä eller plast. Dra den främre kanten av trim från dörren försiktigt tills du hör snaps release. Fortsätt att dra framkanten utåt tills alla spärrar släpper. Dra trim framåt (mot fronten på bilen) för att lossa den bakre fästanordningen.
2

Ta bort skruvarna på undersidan av trim med en stjärnskruvmejsel. Ta bort skruvarna som är dolda i dörrhandtaget. Ta bort skruven längst ner i mitten av panelen.
3

Börjar på den nedre, bakre kanten av dörrbladet, skjut en plast skrapa mellan dörrpanelen och dörren. Bänd dörrpanelen bort från dörren tills snaps release, arbeta dig runt omkretsen av dörren. Du kan behöva dra hårt för att få klippen att släppa.
4

Dra dörrpanelen upp vertikalt för att lossa det från dörren När panelen clips kopplas bort från dörren.

5

Nå bakom dörrpanelen och koppla bort kabeln som går till dörrhandtaget. Koppla bort alla kablar som går till dörren för belysningen, elektriska fönsterhissar, etc. Montering i omvänd borttagning. Om du bryter några klipp under borttagning, kan du köpa dem från din Audi-återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131559.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.