Hur man använder en gas Sifon

Sifoner är ett arrangemang av rör som används för att flytta en vätska från en högre källa till ett lägre container genom att utnyttja gravitation och en skillnad i lufttryck. Förflyttningen av vätskan kan initieras genom att applicera extern sugning eller genom för-att fylla röret med vätska, och sedan låta vikten av vätskan vid källan för att trycka vätskan genom röret. När du använder en gas sifon är det oftast inte möjligt att i förväg fylla röret, så någon typ av sug måste tillämpas för att initiera rörelse bensin. Saker du behöver
Bensin Bensin hävert
kan
Visa fler instruktioner
1

bort gasen påfyllningslocket från fordonet. För in den långa änden av sifonslangen in gasen fyller pipen och tryck in slangen i bensintanken så långt som möjligt, eller tills gummiboll på slangen i kontakt med öppningen.
2

Placera gas kan på marken och ta bort locket. Sätt i den korta änden av sifonslangen i gasbehållare. Var säker på att det inte finns några veck eller öglor i nedre änden av slangen eftersom de kommer att hindra hävert verkan.
3

Kläm gummiboll med handen tills bensinen börjar rinna igenom slangen. Sluta pressa bollen när bensinen börjar flödar stadigt. Låt hävert verkan att fylla gasbehållare. Om flödet av bensin stoppar änden av slangen kan vila mot ett hinder, såsom sidan av bensintanken. Dra slangen ur tanken några inches och pressa lampan tills flödet av bensin återupptas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131552.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.