Lägre Watts Länk Removal på en PT Cruiser

PT Cruiser är en retro - stil bil baserad på en minivan plattform tillverkas av Chrysler . För att bidra till att stabilisera den bakre änden och ger bättre hantering , använder PT en Watts koppling på bakvagnen . Linkage Assessment

Watts kopplingen är fastskruvad till bakaxeln på PT Cruiser och kan misslyckas med tiden och börja göra clunking ljud när fordonet körs över gupp . För att testa kopplingen , observera bakaxeln och Watts koppling medan någon rocks bilen fram och tillbaka . Om kopplingen rör sig mycket , är det slitna .
Nödvändiga verktyg

att ta bort och byta koppling , behöver du en domkraft , ett par pallbockar , en metrisk socket set eller metriska skiftnycklar och styrstag remover .
Linkage borttagning

Jack upp den bakre delen av bilen och sänka den på pallbock på antingen sida . Lossa och ta bort muttern som håller den övre änden av den Watts kopplingen på plats. Kopplingen är kort , meta fäste skruvas fast i axeln . Använd kulleden remover för att separera kopplingen är gängade tappen bildar fästpunkten. Ta bort centrumskruven och därefter den nedre muttern . Använd kulleden remover för att separera den nedre änden av länken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131488.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.