Hur man installerar ett Edelbrock insugningsrör på en 1975 Chevy Blazer

Detroit-baserade Chevrolet släppte K5 Blazer till konsumenter för 1969 års modell. Detta i full storlek lastbil var en sport utility vehicle som delade ett chassi och många liknande funktioner kropp med Chevrolet C /K pickup. År 1975 kom den Chevrolet Blazer standard med en 250 kubik-tums sexcylindriga kraftpaket. Konsumenterna kan uppgradera till ett större sexcylindrig eller en mängd större slagvolym V-8 motorer, inklusive en dieseldriven 6,2-liters. Uppgradera till en Edelbrock insugningsrör stärker luftflödet genom motorn. Saker du behöver
grenrör Edelbrock intag och packningssats
Wrench in
Momentnyckel
Plastskrapa
linneduk
Visa fler instruktioner
borttagning

1

Öppna huven på din Blazer och skruva loss skruven som håller den negativa anslutningen till batteriet. Stoppa det elektriska flödet till motorns utrustningen kommer att garantera en säker installation.
2

Placera en tom behållare under avtappningspluggen på motorns kylare. Vrid av kylarens påfyllningslock att låta kylvätskan rinna lättare. Ta bort avtappningspluggen och låt allt kylmedel för att tömma in i behållaren. Byt avtappningspluggen när du är klar.
3

Lossa vingmuttern som håller luftfiltret bostaden tillsammans. Ta bort denna bostad att komma insuget och tillhörande delar nedan.
4

Koppla bort alla slangar, ledningar och kablar som fäster insugningsröret på motorn. Märka alla dessa anslutningar så att det finns ingen förvirring när du installerar den nya insugningsröret och packning.
5

Ta bort fördelarlocket att komma rotorn och distributör. Markera placeringen av rotorn med en markör innan du tar bort distributören. Lossa distributör klämman som håller enheten ner och ta bort distributör.
6

Skruva ur skruvarna som håller insuget på motorblocket. Ta bort insugningsröret och kassera den. Ta bort rördelar värmeslangen från den gamla insugsgrenröret för användning med den nya insugningsgrenröret. Bänd packningen insugningsröret från motorblocket med en skruvmejsel.
7

Ta bort överflödigt uppbyggnad av motorns kylvätska eller annan smuts med plastskrapan. Torka eventuell kvarvarande smuts från motorblocket med en milt fuktig trasa.
Installation
8

Coat toppen och botten av den nya inloppsrörets packning med en packning sealer. Placera packningen så att hålen linje med cylindern flänsar.
9

Fäst beslagen värmeslangen till din nya Edelbrock insugningsröret. Placera den nya grenröret att anpassa perfekt med den nyinstallerade grenrörspackning. Dra åt bultarna på insugningsröret till 25 foot-pounds av trycket.
10

Återkoppla distributören och fäst den på plats med distributören klämman. Återanslut alla elektriska ledningar och byt fördelarlocket.
11

Anslut alla slangar och kablar som lossades i syfte att avlägsna insuget. Sätt tillbaka luftfiltret bostaden och dra åt vingmuttern med handen.
12

Häll kylvätskan tillbaka in i kylaren och byt tanklocket. Anslut den negativa kabeln till motorns batteri.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131484.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.