Hur man installerar ett intag Packning på en 440 Mopar

I insugningsröret på en 440 Chrysler Mopar motor trattar luft i motorns topplock. För att förhindra luft från att läcka ut från mellan grenröret och motorblocket, är ett insugningsrör packning användas. Den vanligaste orsaken till att packningen är motorn överhettad. Installera ett nytt intag packning kräver inga specialverktyg och kan fyllas i på mindre än två timmar. Saker du behöver
Momentnyckel
Silikontätning
Plastskrapa
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla packningen insugningsröret och använd en plast skrapa bladet för att avlägsna eventuella bitar fastnat på motorblocket eller grenrör monteringsytor. Rengör motorns och blockmontage ytor med avfettningsmedel eller thinner.
2

Applicera tätningsmassa på papperet sidan av intaget packning och topplock. Låt tätningsmedlet att bli klibbig. Sedan fäster packningen till topplocket.
3

Applicera en liten mängd silikon att intaget packningen och fram-och baksidan blockera sidan av dalen pan. Installera dalen pannan och fäst med fabriken hårdvara.
4

Applicera silikon till insugningsröret monteringsytan. Låt tätningsmedlet att bli klibbig och sedan placera insugningsröret på toppen av packningen, och se bulthålen exakt i linje.
5

Installera och dra åt åtta Mopar bultarna insugningsröret till 25 fot- pounds med en momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131469.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.