Hur man gör en Honda Sh50 Snabbare

Gör din Honda Sh50 snabbare genom att förbättra ett av flera viktiga mekaniska komponenter på din nuvarande skoter som dess avgaser, luftflöde, vindfång och drivrem begränsning. Genom att göra förändringar till dessa komponenter eller genom att installera eftermarknaden objekt som du kan skära ner på motorns ineffektivitet och höja din Elites totala hastigheten med upp till 10 miles per timme. Saker du behöver
skruvdrift
Socket
Ratchet
ny ljuddämpare
Reservdelar
Visa fler instruktioner iphone case luftintag
1

Borra hål rakt in i din Elite intag eller ta bort intaget helt för att öka luftflödet till din motor. Skruva loss de två viktigaste bultarna som håller konsumtionen ärendet till toppen av variatorn fallet med ett utlopp skiftnyckel. Variator är mekanisk energiöverföring enhet inom Sh50 som kan ändra växel procent på ett konsekvent sätt.
2

Skruva den lilla bulten som håller Elite intag fall till anslutningspunkten på undersidan av bakre hjulhus. Elite intag är den svarta plastdelen på vänster sida av Elites skoter ovanför rutan (variatorn systemet) att kickstart är ansluten till.
3

Skjut intaget fallet mot hörnet av skotern tills plast redskap rensa omkrets av det bakre däckets ram. De intag länkar till din Elites variator med ett par bultar och säkrar under den bakre kanten ram med en enda bult.
Speed-Att begränsa Bricka
4

bort luften intag fallet från motorn. Detta tenderar att ge dig bättre tillgång till de bultar som fäster den övre delen av variatorn lådans lock.
5

Lossa kickstart armen från utsidan av din Sh50 s variatorn. Den kickstart är säkert fastsatt med en ny bult-och-stifts combo. Chefen för stiftet kommer att säkras med en skruv. Lossa denna lilla bolt kan du hämta tillbaka stiftet och ta ut kickstart från variatorn.
6

Ta bort de sex skruvarna runt utsidan av locket på variatorn fallet och ryck locket av variatorn . Dessa sex bultarna är samma dimension som de som håller intaget fallet på skotern.
7

Fäst främre remskiva skiftnyckel hjul rem med presentpapper remmen slutsats runt hjulet och kila själva handtaget så att hjulet kommer inte att vända när du skruvar på tarmar bulten. Koppla begränsa apparaten från variatorn för att de-begränsa din Elite. Skruva gränsen bultarna och sedan koppla ur den främre remskivan att öppna variatorn systemet.
8

Ta bort centrumskruven på Sh50 remskiva hjulet och ta bort hjulet från din variator systemet. Under detta hjul kommer du att se en liten bricka som begränsar din Elite drivrem. Dra denna bricka av och placera din variator ihop i omvänd ordning som du tog bort dem. Två mekaniska komponenter är väl fäst på baksidan av remskivan hjulet. De inkluderar en distansbricka plus ett kopplingsstycke som ansluter remskivan till kickstart.
9

Ta den lilla brickan runt nedre främre remskiva spö med ett par nål-tång och dra brickan ut stav.
10

Reconstruct din variator och anslut kickstart.
11

Byt ut skoterns ljuddämparen för att eliminera överdriven rök uppbyggd i motorn. Ofta en person som kommer att ta bort Elites ljuddämparen helt eller ersätta det med ett mer kapabel ljuddämparen från din skoter och motorcykel återförsäljare. Ljuddämparen fäster din Elite avgassystem med ett klipp säkrare och några skruvar på undre ljuddämparen. Ta loss säkrare och skruva åt skruvarna för att ta bort din ljuddämpare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131444.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.