Hur man tar bort Cutoff Shield i Projektorer

Projektor strålkastare är bilens belysningssystem som riktar ljuset produceras av fixturer till exakta balkar. Dessa strålar kan sedan styras av cutoff sköld för att producera hög-eller låg-beam effekter. Den cutoff sköld på projektor strålkastare används för att styra de koncentrerade strålar för att uppnå en hög-eller låg-beam effekt. Borttagning cutoff sköldar kommer att producera en skumma kvaliteten på producerade ljuset, men kan göras för att rengöra insidan av strålkastarsystemet. Saker du behöver
skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla loss batterikablarna från batteriet för att undvika personskador och skador på din bil.
Sida 2

Öppna huven på din bil och fäst den med huven armen. Ta bort objektivet höljet från projektorn strålkastare. Linsen hölje kommer att säkras med hjälp av olika metoder som bygger på modellen. Vissa strålkastarglasen är säkrade med skruvar som måste skruvas av och tas bort. Andra höljen kan bändas bort med den platta änden av en skruvmejsel.
3

Placera projektorn strålkastarens cutoff sköld. Basen av skölden kommer att knytas till solenoiden och kommer att hålla upp framför lampan.
4

Ta cutoff sköld genom att skruva loss några skruvar eller bultar som håller den till solenoiden fixturen. Återigen kommer fästmetod variera beroende på modell och märke av strålkastaren. När dessa skruvar och bultar tas bort, kan visiret lyftas ur strålkastaren fixtur och du kan enkelt rengöra belysningssystem eller byta projektorns lampa.
5

Upprepa denna process med den andra projektorn strålkastare fixtur . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131400.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.