Hastighetsmätare kabel Underhåll

En bils hastighetsmätare kabel är en kabel som går från dess främre , vänstra hjulet på baksidan av hastighetsmätaren . Hastighetsmätaren kabeln underlättar hastighetsmätaren läsning som visar bilens hastighet . Hastighetsmätare Problem

Hastighetsmätare tenderar att slitas ut med tiden och som bilens körsträcka går upp. Om hastighetsmätaren nålen studsar runt eller inte är i kraft alls , kunde hastighetsmätaren kabeln vara fel . För att kontrollera nötning av hastighetsmätaren kabeln på en 1967 Mustang , till exempel ta bort bilens panel klimatkontroll .
Kabel Underhåll

Smörjning , och mycket av det , är nödvändig för hastighetsmätare kabeln att fungera korrekt. Till exempel ger en blandning av litium- fett och transmissionsolja anbringas på kabeln sådan smörjning. När smörjningen är inte tillräcklig , försämras hastighetsmätaren kabeln .
Byte Cable
p Det kan bli nödvändigt att byta hela kablaget . Detta kan hända om kabeln har sliten i någon del av sin längd . Vid installation av en ny hastighetsmätare kabel , bör det vara tillräckligt smörjas också .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131380.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.