Hur tiden en Suburban

Knacka på accelerationen av en Suburban du känner en plötslig explosion av kraft från motorn och den stora SUV tar bort på vägen. Detta är möjligt tack vare en speciellt kalibrerad bränsleinsprutningstidpunkt. Ett tändstift nära motorn tänder vid en exakt tidpunkt, vilket gör att bränslet antänds och driva din acceleration. Genom åren kan dock tidpunkten har fallit på sin plats, vilket minskar kraften från din acceleration. Korrigera detta måste du re-tid din Suburban. Saker du behöver
Timing ljus
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Suburban och titta på displayen tryckt på undersidan av huven. Det finns inställningar och information som anges här, inklusive rätt timing. Den exakta tidpunkten varierar beroende på årsmodell Suburban du har.
2

bort den negativa locket från batteriet och koppla loss vakuumslangen från distributören. Med dammsugarslangen gått bort # 1 tråd från distributören.
3

Fäst en tråd av stroboskop till distributören och den andra kabeln till den negativa anslutningen på Suburban batteriet.
4

Ström på motorn och låt den värma upp i några minuter. Detta tillåter att manipulera inre utrustningen enklare. Döda motorn efter några minuter och lossa klämman runt distributören.
5

Slå på motorn igen och peka stroboskop mot svänghjulet på sidan av motorn. Det finns en uppsättning av timing markeringar här. Rita en linje med vit krita på rätt timing raden för din Suburban.
6

Twist distributören över tills den ligger i linje med märket du skapat, sedan döda motorn och dra åt distributören.

7

Koppla stroboskop, fäster # 1 tråd och sätt tillbaka vakuumslangen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131339.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.