Hur att identifiera vad CDK Keihin Carb Jag har

Keihin CDK förgasare är konstruerade för användning i racing motorbåtar och motorcyklar, och märken som Harley-Davidson, Kawasaki och Yamaha har alla använt just denna förgasare. Keihin CDK förgasare har upphört, men företaget fortfarande erbjuder reservdelar och reparationssatser. Bestämma vilka särskilt förgasare du enkelt har är gjort, så du kan antingen kontrollera din mot bilder från deras hemsida eller be en återförsäljare om ditt serienummer för en exakt identifiering. Instruktioner
Identifiera genom Utseende
1

Gå till webbplatsen för Keihin Fuel Systems, Inc:. Keihin-us.com
2

Klicka på "Produkter" menyn för att se bilder på alla sina tillgängliga förgasare.
3

Klicka på "CDKII Förgasare" för att se hela utbudet av just den typ av förgasare. Jämför din förgasare till bilderna i det här avsnittet för att fastställa den exakta typen av din förgasare.
Identifiera med serienummer
4

Ta din förgasare och placera den på en plan yta. Titta på regulatorn kammaren, där du kommer att kunna se Keihin logotyp, för att se till att du arbetar med rätt varumärke.
5

Hitta serienumret nära botten CDK-förgasare. Skriv ned numret.
6

Ring en av de återförsäljare som är listade på Keihin-us.com hemsida och ge dem ditt serienummer. Distributörer hålla koll på serienummer och kommer att kunna identifiera just din förgasare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131315.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.