Steelmate Motorcykel larminstruktioner

Steelmate har tillverkat fordonslarmsystem sedan 1993. Instruktioner kommer vanligen med motorcykeln larm paketet levereras direkt från Kina, men instruktionerna kan inte skrivas på något annat språk än kinesiska. Detta gör det svårt för ägarna att köra motorcykeln larmet. Instruktioner
1

Aktivera larmet genom att trycka på knappen som ser ut som ett lås på fjärrkontrollen en gång. Du hör tre pip och blinkar.
2

avaktivera larmet genom att trycka på knappen på fjärrkontrollen som ser ut som ett öppet lås gång. Indikatorlampan blinkar två gånger och du kommer att kunna starta motorn omedelbart.
3

Aktivera larmet på tyst läge, så att ingen kan höra pip, genom att trycka på knappen som ser ut som ett horn med ett "X". Tryck en gång för att larma tyst.
4

Aktivera anti-kapning larmet genom att trycka på låsknappen på fjärrkontrollen i ungefär två sekunder medan den drivs för att stanna motorn. Detta kommer att stoppa den som kapning din motorcykel från att stjäla den. Avaktivera anti-kapning larmet genom att trycka på öppna låsknappen gång.
5

Lokalisera din motorcykel på en parkeringsplats genom att trycka låset läget under ungefär en sekund. Alarmet piper i 10 sekunder, och riktat ljus på fjärrkontrollen blinkar samtidigt att ge dig riktning att hitta din motorcykel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131293.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.