Hur Trim Lister för en 1964 Chevy Malibu Sedan

Trim finns i någon form på nästan alla märken och modeller av bilar. Den går längs sidorna av bilar för att ge dem en mer distinkt och unik look. Trim är ofta gjorda av metall eller vinyl och går från baksidan till framsidan av bilar på båda sidorna och över båda dörrarna. Den trim på en 1964 Chevy Malibu Sedan är inte annorlunda än någon annan typ av trim. Det installeras precis samma och lägga trim eller gjutning till bilen är ett jobb någon bil ägare kan hantera. Saker du behöver
Water
Diskmedel
Bucket
Slang
Rags
Adhesive Remover Review Dubbel-stick gjutning tejp
Sax
Show Mer Instruktioner
1

Rengör hela bilen noggrant med diskmedel och vatten. Häll tvålen i en hink och tillsätt vatten. Skrubba ytan på bilen med en ren trasa. Flytta från sida till sida i cirkulära rörelser, med fokus på mitten av bilen där dörrlisten kommer att installeras. Skrubba tills ytan är helt ren och slang ner bilen med vatten. Torka av hela området med rena trasor.
2

Inspektera bilen där gjutningen kommer att installeras för att se till att det inte finns något lim kvar från den ursprungliga trim. Rengör det med lim remover. Spraya remover på en trasa och skrubba området för att ta bort remover. Sprutslangen vatten över området igen och torka den med en ren trasa.
3

Mät längden på trim med ett måttband och tillämpa två stycken dubbel-stick gjutning tejp på vardera sidan av bilen så att gjutning kommer att ha något att följa. Space bandet så man är några inches ovanför den andra, men de är inte särade långt att de är för bred för gjutning för att ansluta sig till båda. Skär ändarna av bandet med en sax.
4

Dra av skyddsfilmen på tejpen så att toppen nu är klibbig. Upprepa processen för alla bitar. Ställ in den första delen av gjutning på plats och tryck ner ordentligt över tejpen. Kör händerna över den för att hålla den på plats. Upprepa processen för trim på andra sidan av bilen.
5

Titta över trim för att se till att det är säkert på plats. Kör en ren trasa och tillbaka över toppen av det så det kan helt ansluta sig till bandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131273.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.