Hur Sänk baksätet i en Monte Carlo

Chevrolet Monte Carlo är en två - dörrars coupé som har producerats sedan 1970 . De framsätena kan flyttas framåt eller bakåt för att ge passagerarna mer benutrymme , medan ländryggen sektionen och nackstöd kan justeras för passagerarkomfort . I Monte Carlo har dessutom en delad baksäte i ryggen som du kan vika ner . När sänks , kan du komma åt stammen direkt från insidan av din Monte Carlo . Framstolarna måste höjas för att kunna sänka baksätet . Instruktioner
1

Flytta framsätet framåt genom att dra upp på baren under sittdynan och sedan släppa den när du har flyttat upp sätet . För Monte Carlo versioner med automatiska säten , lokalisera stavformiga kontroll på utsidan av framsätet och skjut den mot framsidan av bilen . Kontrollera också att den lumbala delen av framsätet är rak genom att vrida sida moturs . Detta säkerställer framsätet inte blockerar den bakre fällbara sätet .
2

Leta fliken på sittdynan på yttersidan av baksätet .
3

Dra ner på fliken för att sänka split fällbara baksätet . Stammen kommer att vara tillgänglig när sätet är nere .
4

Dra ryggstödet uppåt och skjut den på plats tills den låses . Om inte låst , kan sitsen falla ned under körning om det finns någon plötslig rörelse eller hårt trycka på bromsen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131249.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.