Hur man byter Seal Vent Fönster på en VW Bus

Vent windows var mer populärt på äldre bilar, men vissa bilar fortfarande har dem idag. En ventil fönster är ett litet fönster som ligger i hörnet av glaset. Den är skild från den egentliga fönster genom gummilister och den kan öppna och stänga. Det gör att förare öppna en mindre del av deras fönster istället för att rulla ner det stora fönstret och det kan läcka ut när inte ordentligt tillslutna. Ta bort förseglingen på en Volkswagen Bus är inte annorlunda än att ta bort förseglingen från någon annan typ av Volkswagen. Saker du behöver
platt skruvmejsel
torxmejsel
Phillips skruvmejsel
Spetstång
Division kanal
gummilister
gummilister lim

Visa fler instruktioner
1

rulla ner vent fönstret så det är hela vägen ner. Lossna monteringsplattan i fönstret veven på dörren panel med en platt skruvmejsel och lossa skruven undertill med en T-20 Torx drivrutin. Ta fönstret vev och ställ den åt sidan för framtida användning.
2

Stick fingrarna mellan metallen i dörren och trim panelen och dra försiktigt upp och bort från ramen på dörren. Lyssna på nitarna som håller panelen på plats för att lossna. Vik tillbaka det övre högra hörnet av väderskydd plast som täcker insidan av dörren. Dra tillbaka tills den första stora skruven är avtäckt. Addera 3

Skruva divisionen kanal separerar vent fönstret i huvudfönstret. Ta bort de två Phillips skruvar på framsidan av ramen och den övre skruven på ovansidan av dörrkarmen. Avlägsna gummilister från den övre ramen av dörren. Ta gummilister med tång och dra försiktigt bort den från ramen av dörren.
4

Installera den nya divisionen kanalen och gummilister. Lägg tätningslist lim på baksidan av divisionen kanalen och även köra en sträng längs ramen på dörren där gummilister kommer att installeras. Tryck division kanalen ordentligt för hand och låta 30 minuter för gummilister limmet att fästa.
5

Lägg limmet till den nya gummilister och ramen av vent fönstret och skjut in plats. Shove gummilister i öppningen med nål-tång för att passa i trånga. Dra åt skruvarna som håller division kanalen på plats och åter täcka insidan av dörren med plast väderskydd. Sätt tillbaka dörrpanelen genom att följa samma instruktioner som användes för att ta bort det, bara i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131237.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.