Hur man byter Vindrutetorkare Med Motor Svårighet

Vindrutetorkare finnas på varje typ av fordon som produceras idag. De sveper fram och tillbaka över vindrutan för att ta bort regn eller snö och hjälper föraren att se på vägen. Vindrutetorkare kan bli sliten med tiden och behöver bytas ut. Slitaget är ibland synlig, men ofta gånger, är motorn dåligt vilket kan leda till torkarna som kör långsamt eller inte alls. Byta vindrutetorkare med motor svårighet är inte annorlunda än att ersätta någon annan vindrutetorkare och är en hanterbar jobb för alla bilägare. Saker du behöver
Vindrutetorkare vätska
Visa fler instruktioner
1

Bestäm märke och modell av bilen för att räkna ut vilken storlek torkarblad kommer att behövas. Köp bladen som passar med din bil och matcha dem med de redan installerat så rätt storlek bladet kommer att gå i rätt läge.
2

Lyft båda torkararmarna utanför vindrutan och leta reda på flikar som ansluter torkarbladet på torkararmen. Tryck på frigöringsspaken som förbinder de två och dra ordentligt för att separera torkarbladet från torkararmen. Upprepa processen för bladet på andra sidan. Addera 3

Installera de nya torkarblad. Placera det nya bladet som matchar upp med den gamla strax under kroken på torkararmen och skjut tills det snäpper på plats. Upprepa processen för torkarbladet på den andra sidan. Ställ båda knivarna tillbaka ner på vindrutan.
4

Slå på bilen och köra torkarna fram och tillbaka för att kontrollera att de fungerar korrekt. Kör dem på alla de olika hastigheter för att se till att de stannar på. Sprutar vindrutetorkare vätska på vindrutan för att kontrollera och se till att bladen rengör vindrutan ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131236.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.