Hur man installerar en 700R4 Transmission

Den 700R4 växellåda är en tre hastighet överväxel transmission tillverkas av General Motors i olika former sedan 1966. Installera en 700R4 är en ganska komplicerad process som helst ska utföras av någon med bilreparationer erfarenhet. Installationen kräver inga specialverktyg och kan fyllas i fyra till sex timmar. En partner kan avsevärt minska installationstiden. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av amerikanska och metriska skiftnycklar och uttag
Momentnyckel
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Applicera en hög temperatur fett till huvuddrevet lagerhållare och den med splines försedda delen av huvuddrevet. Detta kommer att hjälpa när du ansluter momentomvandlaren och svänghjulet genom att säkerställa den fria rörligheten för transmissionskomponenter.
2

Placera transmissionen mot baksidan av motorn. Momentomvandlaren och vevaxeln utgående axel måste paras som bellhousing på bultar motorblocket hål samtidigt inriktade. Montera och dra åt bellhousing bultarna till 55 fot pounds.
3

Rikta svänghjulet på moment hål omvandlare bult genom att vrida på svänghjulet. Installera och dra åt svänghjulet Converter bultar till 46 foot pounds. Installera transmission tvärbalk stag och vridmoment både tvärbalken och bakre bultar mount till 35 fot pounds. Anslut och justera manöverlänkage. Det bör inte finnas något slack i kopplingen efter justering. Montera och dra överföring shifter stöd fästa bultarna till 25 fot pounds.
4

Montera avgasröret stag. Anslut hastighetsmätaren kabeln och dra den integrerade muttern med en flare skiftnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131221.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.