Hur installerar jag en 727 Transmission?

Den 727 Torqueflite är en tre växlad automatlåda som tillverkas av Chrysler på 1960-talet. Installera en 727 är en enkel men viktig process. Installationen följer en enkel steg för steg, men kan ofta hamna mycket mer komplicerat på grund av hög ålder av transmissionen och de fordon som de ursprungligen installerades på. Det är allmänt rekommenderas att endast en person med tidigare erfarenhet inom mekanik försöker installationen. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av amerikanska och metriska skiftnycklar och uttag
Momentnyckel
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

manövrera överföring till rum mot baksidan av motorn, samtidigt parning momentomvandlaren och vevaxeln utgående axel. Installera och dra åt bellhousing till motorn bultar till 30 foot pounds.
2

Passa momentomvandlaren och svänghjul. Installera och dra åt omvandlaren till svänghjulsbultar till 46 fot pounds. Addera 3

Placera sändningen tvärbalk längs undersidan av överföringen. Installera och dra åt tvärbalken bultar och bakre bultar mount till 36 fot pounds.
4

Montera kopplingen överföring skift och oljeledningar svalare längs höger sida av transmissionen. Dra den svalare linjer nötter med en flare skiftnyckel för att undvika skador på ledningarna.
5

Fäst vakuum linje till gumminippel på vakuum modulatorn. Fäst hastighetsmätaren kabeln med integrerad muttern på slutet.
6

Skjut drivaxeln ingående axeln i den bakre delen av transmissionen och dra åt de fyra fästbultarna.
7

Lägg nio liter av ny transmissionsolja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131220.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.