Felsökning av en 1997 Subaru Legacy

Den 1997 Subaru Legacy GT vagn byggdes med en 2,5-liters, fyrcylindrig motor. Det kom också med många olika vanliga funktioner, inklusive säten trasa hink, dimljus, farthållare, servostyrning, en tilt ratt, bromsar makt, luftkonditionering, 16-tums aluminiumfälgar, fönster makt och tonade glas. Eftersom Legacy består av så många olika delar att det kan vara svårt att veta vilka reparationer att göra när du har ett problem med bilen. Två sätt att felsöka 1997 Legacy är genom att undersöka uppgifter tillverkaren minns och säkerhet kampanjer förbättring för att se om de matchar de frågor du har med bilen. Instruktioner
1

Titta på spiralfjädrar på upphävandet av din Legacy om du plötsligt får punktering eller känns som fordonet håller på att bottna. Vissa spiralfjädrar som ingick med Legacy by Subaru var inte täckt med färg som håller fjädern från att korrodera efter att den har utsatts upprepade gånger för att frätande salt. Korrosionen kan orsaka fjädern att spricka eller gå sönder och möjligen tömma däcket om fjädern kommer i kontakt med den. En ny fjäder bör installeras för att undvika detta problem.
2

Kontrollera generatorn om generatorns varningslampa släcks på instrumentpanelen i Legacy. Vissa generatorer som ingick med Legacy är defekta och kan orsaka att fordonet förlorar laddning. Utan laddning kapacitet batteriet i Legacy blir dränerad och slutar arbeta så småningom. Om batteriet slutar att behålla en avgift du inte kommer att kunna starta bilen. Byt generatorn för att se till att batteriet är inte dränerad och du kan starta bilen om det behövs.
3

Inspektera spaken transmission shift (om din Legacy har automatisk växellåda) när fordonet skift spaken eller tändningsnycklar pinne. På grund av dåliga svetsar på överförings-och tändsystemet tändningsnyckeln, kan växelspakselementet och växelspaken kopplingar sönder eller fastnar och låta växelspaken för att flytta. Om växelspaken kommer ut ur plats på Legacy kan oväntat röra sig och eventuellt orsaka en bil krasch. Du bör ta din Legacy till en lokal Subaru återförsäljare för att få hela automatlåda växelspak församling ersättas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131218.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.