Hur du justerar en Jeep Top

Justera toppen av en Jeep är ett relativt enkelt projekt att de flesta Jeep-ägare kan åstadkomma på kort tid. Den första faktor är vilken typ av tak du har: En mjuk topp är gjord av ett tyg och latex komposit och en hardtop består av en styv glasfiber skal. Varje kräver en annan justering teknik för att se till att det kommer att fungera korrekt. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
Soft Top
1

granska alla sidor av suffletten, samt som taket. Bestäm om toppen är ur balans eller om ena sidan är stramare än den andra. Detta kommer att orsaka luftläckage.
2

Lyft alla släpper från den sida som är upp eller lös. Dra i toppen för att jämna ut det, och sätta tillbaka snaps.
3

Undersök baksidan där bakrutan ligger. Detta kan också vara en poäng för luftläckage. Koppla bort hela baksidan och dra upp mot dig. Fäst alla spärrar.
Hard Top
4

Ta bort alla objekt från Jeep som sitter i kanten eller hindra någon av bultarna som håller toppen på .
5

Lossa alla av bultarna så att de övre rör sig när drivit med ett medium mängd kraft. Steg utanför fordonet och undersöka hela linjen i toppen som den vidrör kroppen. Det är där luftläckage uppstår.
6

Flytta upp tills den är jämn och säker, sedan steg in i jeepen och dra åt alla skruvar. Dra åt en bult på höger sida och sedan en till vänster. Håll omväxlande när du drar åt skruvarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131217.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.