Hur man tar bort ett fönster Quarter Vent Från en EH Holden

EH Holden är en bil som tillverkades på 1960-talet. Den gjordes av General Motors och fanns i olika stilar och färger. Detta fordon, liksom många som gjordes för 50 år sedan hade vent fönster. Dessa fönster är placerade intill de vanliga bilrutor och är små i storlek. De finns i hörnen och var populärt i det förflutna eftersom förarna använde mindre fönster att röka ut. Ta bort ett fönster fjärdedel utlopp från en EH Holden är inte annorlunda än att ta bort en ventil fönster från någon annan typ av fordon. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
SPACKEL
platt skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Roll bilrutan hela vägen upp. Ta bort allt fäst luckan. Ta bort skruvarna som håller handtaget och fönstret veven på plats och ställ dem åt sidan. Skruva alla skruvar runt panelen med en Phillips skruvmejsel och ställ dem åt sidan.
2

Skjut en spackel mellan dörrpanelen och ramen och pop ut alla klippen håller dörrpanelen på plats. Dra upp på dörren panelen med båda händerna och ta försiktigt bort den från ramen.
3

Dra tillbaka weatherstripping på botten av kvartalet vent fönstret med en platt skruvmejsel och lokalisera Skruven som håller fönstret på plats. Lossa bulten med en hylsnyckel. Ta bort de två skruvarna i hörnet av vent fönstret längs ramen i dörren med en Phillips skruvmejsel.
4

rulla ner bilrutan hela vägen och trycka på undersidan av ventilen fönstret att luta den i. Skjut fönstret försiktigt ut ur ramen och ta bort den från bilen.
5

Inspektera weatherstripping och det område där ventilen var att se till att inga bitar av glas avbröt och kontrollera att ramen är fortfarande i god form för nästa fönster som kommer att installeras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131196.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.