Hur man installerar en kamaxel i ett litet block Chevy

En av de bästa funktionerna i Chevrolet small block motor är hur lätt det är att plocka isär och sätta ihop. Trots den allmänna enkel reparation av motorn, bör du dock alltid ta hand när du installerar kamaxeln. Kamaxeln är en mycket känslig, vital motorkomponent beläget i centrum av motorn. Som sådan, bara genomföra detta projekt om du har tidigare erfarenhet inom mekanik. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av amerikanska och metriska skiftnycklar och uttag
Momentnyckel
Montagesmörjning
Visa fler instruktioner
1

Ansök glidmedel motormontering ska bäras och lob ytor kamaxeln. Sätt i kamaxeln på framsidan av motorn.
2

Fäst transmissionskedjan till kamaxeln drivkugghjulet och bulta fast drivkugghjulet till kamaxeln. Kontrollera inställningsmärkena är uppradade. Dra åt kamaxelns bultarna drevet till 20 fot pounds.
3

Installera ventillyftare och stötstänger i sina ursprungliga hålen. Installera vipparmarna och ställ av ventilglappet. Montera nya packningar ventilkåpan och täcker ventil. Dra åt bultarna ventilkåpan till 3 fot pounds.
4

Montera en ny packning insugningsrör och insugningsröret. Dra åt bultarna insugningsröret till 30 fot pounds.
5

Montera kondensorn luftkonditionering och värmeelement. Montera plenumet luftintag och luftfilteraggregat. Sätt tillbaka negativa batterikabeln och fylla på kylvätska.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131191.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.