Varför inte AC fungera på min 2004 Galant ?

A 2004 Mitsubishi Galant luftkonditioneringssystem har haft många års användning . Med tiden kan de komponenter i luftkonditioneringssystemet slits ut och fungerar inte längre . Flera orsaker kan orsaka att luftkonditioneringen att misslyckas i ditt 2004 Galant . Kylvätska

Galant och andra bilar luftkonditioneringssystem avrinning av en komprimerad kylvätska som kan löpa ut efter flera år eller våren en läcka . Om kylvätska är låg , kommer luftkonditioneringen blåser ut endast ljummet eller varm luft . Du måste installera ny kylvätska för luftkonditioneringen att fungera korrekt .
Trasig säkring

luftkonditioneringen kör av batteri och är en del av det övergripande elsystem Galant . Om det finns en plötslig strömavbrott, kommer luftkonditioneringen säkringen blåser och det kommer inte längre att fungera . Ingen ström kommer att gå till systemet , så att fläkten inte kommer på och ingen kall luft kommer ut . Byta säkring kommer att lösa problemet .
Fan Blower

Fläkten Fläkten driver den kalla luften i bilen och har en liten motor som driver fläkten . Över tiden , kan fläkten överhettas och sluta att fungera . När luftkonditioneringen är påslagen , kommer ingen luft ut . Detta kräver byte av fläktmotor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131179.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.