Hur man lägger in en tredje raden plats till en Audi Allroad

Audi Allroad är en A6 Avant - marknadsföring talar för kombi - med höjd markfrigång och tallrikar sladda. Detta möjliggör att Allroad som ska användas på off-road spår, eller över grusgångar utan att behöva oroa sig i transport skador. Audi Allroad har en extra tredje sätesraden, att sitta ytterligare två personer i baksätet. Dessa platser är avsedda att installeras av Audi ägare, så att de kan växla mellan transport av gods och människor. Saker du behöver
Wrench in
Assistant Review Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Drive Audi Allroad någonstans där det finns gott om utrymme i den bakre att lasta sätena, och tillräckligt med utrymme till bagageluckan kan öppnas helt. Placera Audi i "Park" och dra åt handbromsen för att hålla den på plats.
2

Vrid Allroad off och gå till baksidan. Öppna bagageluckan och utvidga det till fullo. Ta bort alla objekt som du har i den bakre delen av Audi. Fäll baksätet ner för ytterligare manöverutrymme, genom att dra upp spärrarna på vardera sidan av baksätet, och sedan trycka ryggstöden ner. Addera 3

Lyft den tredje sätesraden bänk upp och skjut in det i baksidan av Audi med säten som är vända bakåt. Om den tredje raden bänken är för tungt för dig, då har en assistent hjälpa dig. Passa in bulthålen de nedre löpare med de fyra bulthålen i golvet. En ficklampa kan vara till stor hjälp.
4

Släpp en bult i varje bult hål och vrid ner dem för hand. När alla skruvar är på plats, skiftnyckel skruvarna nedåt, tills de är i linje med bulthålen. Tryck på sätet för att se till att det inte ur fläcken under tryck.
5

Stäng den bakre delen av Audi, fäll baksätet tillbaka upp, och vända bilen på. Ta Audi för en provkörning och lyssna efter eventuella knarrar i den tredje raden som tyder på glapp. Har assistenten rida i den tredje raden för att kontrollera detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131157.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.