BMW 7 -serie full låsa Problem : Steering Lås

BMW 7 -serien är en lyx linje av fullstora sedaner som först började tillverkas 1977 och är för närvarande i produktion ( 2011) . Nyckeln cylindern kan bli sliten eller bilen kan vara ur växel , vilket gör att ratten låses tillfälligt . När rattar lås , är fordonet obrukbart. Inspektera växelspaken och låscylinder att fixa en fast ratt . Saker du behöver
Spray smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Kolla växelspaken . Bilen måste vara i " Park " för att låsa ratten . En bil som är ur växel kan orsaka ratten för att tillfälligt låsa .
2

Applicera en spray smörjmedel till nyckeln cylindern av tändningen . En cylinder som har blivit slitna får inte röra sig så smidigt . En spray smörjmedel tillåter nyckelcylindern mekanism för att röra sig mer fritt .
3

Jiggle nyckeln fram och tillbaka samtidigt som du vrider på ratten . Slita i ratten åt vänster och sedan åt höger samtidigt som du vrider nyckeln tills ratten låser .
4

Ta din bil till en auktoriserad BMW återförsäljare eller mekaniker . En misslyckad tändningsnyckeln cylinder måste väl inspekteras och repareras av en utbildad professionell .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131152.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.