Hur man installerar OEM Dimljus på en 2003 Ford Excursion

Den 2003 Ford Excursion levereras som standard med dimljus. Detta innebär att även om din utflykt för närvarande inte har en lampa dimljus, installera ett är okomplicerad, eftersom ljusets fäste och kablage är redan på plats. Det primära syftet med dimljus är att ge dig extra synlighet i dimma eller regniga förhållanden. Du kan installera eller byta ut en dimma ljuset i 2003 Ford Excursion på cirka 10 minuter. Saker du behöver
Handskar
Dimljus nummer 899
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Excursion motor. Sätt på dig handskar och komma fästet dimljus. Eftersom dimljusen är monterade i den nedre stötfångarhöljet, är det bästa sättet att komma åt en av de fästen för att få på marken under den nedre stötfångarhöljet. Därifrån kommer du att kunna nå bakom den nedre stötfångarhöljet att komma anslutningspunkten.
2

Anslut dimljus kabelstammen in i dimman lätta anslutningen. Om en dimma lampa är installerad, vrid den moturs, dra ut den ur sitt fäste och dra den gamla lampan ur anslutningen.
3

in dimljuset i hållaren. Vrid den bakre delen av ljuset medurs för att fästa den i fästet.
4

Flytta till den andra sidan för att installera andra dimljuset om det behövs. Det finns ingen skillnad mellan att installera antingen dimljus.
5

Vrid yttre lampan, och dra vredet utåt vända dimljusen på. Inspektera dem att säkerställa att de fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131119.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.