Jag har ett problem med min 2001 Dodge Caravan baklucka Öppning

Den 2001 Dodge Caravan är en minibuss som har varit i produktion sedan 1983. Fordonet har en stor trunk utrymme som kan användas för att dra stora och små föremål, inklusive bagage, livsmedel och sportutrustning. Stammen kan nås genom att lyfta bakluckan, mer allmänt kallad liftgate. Tändningsnyckeln och viktiga fjärrkontroll används för att öppna liftgate både manuellt och automatiskt. Om liftgate inte öppnas, felsöka problemet innan du tar bilen till en återförsäljare för service. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Remote batteri
Visa fler instruktioner
1

Kolla växelspaken. Den liftgate öppnas inte om fordonet är i växel. Tryck växelspaken helt i "P" eller park, läge.
2

Ta bort uppbyggnad av snö, is eller smuts omkring liftgate. Den liftgate kommer inte att fungera i temperaturer över 143 grader Fahrenheit eller under -12 grader Fahrenheit.
3

Tryck ned liftgate att helt stänga den. Du bör höra det låses. Om liftgate är inte helt stängt läge, kan det inte öppnas.
4

Kontrollera batteriet på fjärrkontrollen. Använd en skruvmejsel för att separera de två halvorna av nyckeln fjärrkontrollen. Ta det tillbaka och leta reda på batteriluckan. Batteriet numret är etsad in i batteriet. Byt ut batteriet och snäpp fast det igen.
5

Ta din bil till en auktoriserad Dodge mekaniker eller återförsäljare. De liftgate mekanismer kan misslyckas. En auktoriserad mekaniker har den kunskap och erfarenhet för att korrekt diagnostisera och reparera liftgate.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131112.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.