Hur man återställer STS Ljus på 2001 Acura RL

Den 2001 Acura RL är en full - size lyx fordon som först tillverkades 1996 och är i produktion från 2011 . Bilen har varningslampor och indikatorer som lyser i instrumentpanelen för att indikera eventuella fel och misslyckanden . STS eller SRS lampor kan tändas för att indikera ett problem med den kompletterande fasthållningsanordningen som styr krockkuddar och säkerhetsbälten i fordon . Ljuset återställs när det aktuella problemet är åtgärdat. Ljuset kan också återställas genom att komma åt batteriet i bilen . Instruktioner
1

Ta 2001 Acura till en auktoriserad Honda återförsäljare för inspektion . När STS eller SRS lampan tänds , betyder det vanligtvis ett problem eller fel med den kompletterande fasthållningsanordningen . Om det verkligen finns ett problem , måste det fastställas genom en auktoriserad återförsäljare för att förhindra skador i händelse av en olycka .
2

Koppla bort batteriet för att återställa datorns klocka . Om lampan regelbundet kommer på grund av en utlöst säkring och du vet att din bil fungerar bra annars kan datorn återställas genom att koppla ur bilbatteriet . Pop huven , lokalisera batteriet , koppla ur och låta bilen stå över natten med bortkopplat batteri .
3

Fäst batteriet nästa morgon . Starta bilen upp . STS eller SRS ljus ska nu vara släckt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131108.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.