Hur Relpace den fläkten i en 1998 Audi A4 Wagon

1998 års Audi A4 Wagon (även känd som Avant) är en del av B5 generationen av A4, som konkurrerar med bilar i sitt segment som BMW 3-serie . En komponent i Avant som kan misslyckas är fläktmotorn och fläkten. Denna komponent är placerad bakom handskfacket i instrumentpanelen och kan ersättas med några verktyg. Saker du behöver
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna passagerarsidan ytterdörren. Avlägsna plast trim på sidan av instrumentbrädan som vilar mot dörren. Den trim hålls på med clips och kan dras av för hand.
2

Öppna dörren handskfacket. Ta bort de fem 8-mm skruvarna som håller handskfacket på instrumentbrädan med en hylsnyckel. Koppla loss kablaget handskfacket ljus. Ta bort handskfacket, notera hur den nedre kanten av den klickar på plats.
3

Leta fläktmotorn, vilket är en stor, svart, runda delen skruvas fast i undersidan av streck. Koppla loss kablarna som går till fläktmotorn. Selen kan vara bakom motorn och svår att nå.
4

Ta bort skruvarna som håller fläktmotorn på instrumentbrädan med en hylsnyckel. Anslut kablaget till den nya fläktmotorn för att säkerställa att de nya fläktmotor fungerar korrekt.
5

Installera den nya fläktmotorn med bultar det på plats i omvänd ordning än den gamla motorn togs bort.
6

tillbaka handskfacket. Montera skruvarna och dra dem. Anslut trådarna tillbaka till handskfacket ljus. Sätt tillbaka trim streck sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131090.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.