Hur man byter band Window Regulator i en Oldsmobile

Fönsterhiss tejp hjälper fönstret på en bil för att fungera korrekt genom att hålla fönstret regulatorn på plats. Fönstret regulator reläer kraften från motorn till fönsterglas att låta makten fönstret för att gå upp och ner. Byta tejpen fönster regulator kan vara en tidskrävande uppgift. Dörrpanelen måste först tas bort för att komma åt regulatorn själv. Men att byta ut bandet till en Oldsmobile är inte annorlunda än att byta ut bandet för någon annan typ av fordon. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Hylsnyckel
brytjärnet
Regulator tejp
Visa fler instruktioner
1

Ställ en platt skruvmejsel under inkopplingspunkt plattan på dörren. Bänd upp försiktigt för att ta bort övergången från dörrpanelen. Koppla ur alla kablar som håller brytaren plattan på plats och ställ den åt sidan.
2

Ta bort alla skruvar som håller dörrpanelen på plats med en hylsnyckel. Lossa alla skruvarna och ställ dem åt sidan för framtida användning. Bänd dörrpanelen bort från dörren med ett spett. Flytta spett längs undersidan av dörrpanelen och dra försiktigt upp för att lossa panelen. Dra upp på panelen för att ta bort den från dörren.
3

Lossa muttrarna på botten av dörren i öppningen. Vänd dem kontraproduktivt clockswise med en hylsnyckel och ta bort dem från fönstret regulatorn. Sänk fönstret tills det sitter på botten av dörren.
4

Skjut upp på fönstret strömbrytaren och ta bort huvudet och regelbunden band ut genom fönstret slitsen. Bänd fönstret slits isär för hand så att regulatorn tejpen har utrymme att komma ut. Pop stiftet off hålla regulatorn bandet på plats och ta bort tejpen från fönstret.
5

Skjut den nya tejpen på banan i fönstret slitsen. Skjut ner den till botten av tejpen vidrör motorn. Tryck ner fönstret omkopplaren så att motorn tar tag i bandet. Sänk tejpen tills den är precis ovanför öppningen i botten av dörrpanelen.
6

Rikta fönstret med regulator bandet i fönstret kanalen och skruva fast de två bultarna på plats som togs bort tidigare. Sätt ihop hela dörrpanelen precis som den togs bort, utom i motsatt riktning. Kontrollera att fönstret går ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131074.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.