Hur Wire en bil för säkerhet

Mest nyare modell bilar kommer med sina egna trygghetssystem. Det är ganska mycket en vanlig komponent som läggs till varje ny bil, medan tidigare år var det en symbol för både lyx och klass skillnad. Men det finns fortfarande gott om bilar där ute på motorvägen som saknar ett säkerhetssystem. Det beror främst på att de är äldre bilmodeller som representerar en era där inte alla bilar kom med sin egen trygghet. Lyckligtvis installerar din egen är enkel, snabb och mycket prisvärd. Saker du behöver
Lödkolv
Crimp Tool Review eltejp
Skruvmejsel
Hammer
Skiftnycklar
Multimeter
Visa fler instruktioner

1

Köp en bil larm som är kompatibel med din bil. Kontrollera både Internet och butikerna auto för att se vilken typ av bil trygghetslarm är ute för dig och välja den som är bäst lämpad för din bil.
2

Kontrollera att den negativa terminalen på bilbatteriet kopplas bort. Detta kommer att förhindra el från att köra och utföra dig medan du ställer in larmet.
3

Se billarm manual för att se om instruktionerna kräver någon skruva av interna bilen stycken såsom instrumentbrädan eller panel.
4

Bestäm var du vill montera både sirenen och styrmodulen (även kallad hjärnan). Under huven på bilen anses vara en bättre plats. Anslut siren, LED och övervakad switch till styrenheten. Kontrollera att kablarna är säkert ur vägen när du ansluter dessa poster.
5

Placera sensorerna och anslut dem till styrenheten. Testa sensorerna för att se till att de fungerar och göra nödvändiga förändringar och konfigurationer av systemet innan fullt installerar dem.
6

Kontrollera ditt ledningssystem för att se till att allt är på plats och ingenting är ute av plats. Se också till att det inte finns några lösa trådar som kan komma i vägen för några bildelar.
7

Återmontera bilbatteriet till det elektriska systemet och se till att elen är igång ordentligt under hela bilen igen.
8

Sätt instrumentbrädan och allt som skruvas ihop igen.
9

Testa det nya larmsystemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131034.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.