Hur man tar bort ett trasigt fönster Regulator

Ett fönster regulator finns på alla bilar med elektriska fönsterhissar. Regulatorn återfinns på insidan av dörrpanelen av bilen. Den är ansluten till motorn av fönstret och måste fungera ordentligt för bilruta att fungera. Makten fönster regulator kan bli slitna från konstant användning och måste ersättas. Det första steget att ersätta fönstret regulatorn är att ta bort den från dörrpanelen. Saker du behöver
Skruvmejsel
panel borttagningsverktyg
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till bilen. Leta reda på skruvarna i dörrhandtaget och längs sidan av luckan. Ta bort alla skruvarna med en stjärnskruvmejsel och dra av plasten panelen täcker dörrhandtaget.
2

Bänd upp panelbrytare kontroll med en panel borttagningsverktyg. Panelen har knappen för att flytta fönstret uppåt och nedåt. Skjut verktyget under kontrollpanelen och dra försiktigt upp för att avlägsna locket. Koppla den elektriska kontakten för hand. Dra bort underifrån strömbrytarpanel.
3

Leta dörren panel bultar och skruva dem från dörren med en hylsnyckel. Ställ alla bultar åt sidan och dra försiktigt upp på panelen för att ta bort den från dörren. Koppla ur alla elektriska anslutningar.
4

Dra tillbaka plast dörr isolator för att komma åt motorn och fönsterhissen på insidan. Skala täcker ryggen börjar i övre vänstra hörnet. Dra ner för hand för att ta bort beläggningen.
5

Lokalisera motorn på vänstra sidan av fönstret och ta bort bultarna Montering av motorn på plats. Lossa skruvarna med en hylsnyckel moturs. Ställ in skruvarna på sidan. Dra fönstret regulatorn ur dörrpanelen och försiktigt sätter ner den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131006.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.