Hur man tar bort de invändiga Clips vindruteprofil Från en '93 Mustang

vindruteprofil klipp hjälpa till att hålla listen runt vindrutan på plats och hålla vindrutan sig intakt. Gjutningen är viktigt eftersom det hjälper till att hålla de delar ut ur bilen. Regn och snö kan komma in i det inre av bilen om gjutning klipp inte säkra gjutning på plats. Ta bort dessa klipp på en 1993 Mustang är inte annorlunda än att ta bort klippen på någon annan typ av fordon och är det första nödvändiga steget för att ta bort gjutningen själv. Saker du behöver
Vindruta trim borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Inspektera vindrutan för att se till att gjutningen är korrekt intakt och ser ner på vindrutan från toppen att hitta klippen.
2

Sitt ner på insidan av bilen och skjut verktyget vindrutan borttagning i hörnet av vindrutan. Tryck ner en aning om avlägsnande verktyg och flytta till höger eller vänster för att lokalisera den första gjutningen klippet.
3

Dra upp försiktigt på gjutning klippet med borttagningsverktyg och bänd ut den ur plats. Ta tag i klämman för hand och ta bort den från vindrutan. Förflytta verktyget ner vindrutan till nästa klipp och försiktigt dra upp den tills du kan nå det med handen. Ta bort den från vindrutan.
4

Skjut verktyget ner vindrutan till nästa klipp och upprepa processen tills alla clips har tagits bort. Ställ klippen avsatts för framtida bruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131001.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.