Hur Anpassa Bil Lagring

För vissa människor, "bil lagring" innebär en formidabel grå utrymme bakom huset kompakt med fordonsindustrin verktyg, fett och lukter. Andra kan parkera sina bilar på andra ställen och använda utrymmet för att lagra allt, men vad den var avsedd för. Bil lagring anpassningsmöjligheter kan vända en gång-oanvänt eller trångt utrymme i en bekväm förlängning av huset. Medan hängande hyllor är ganska lätt för gör-det-självare, kan lägga golv laminat och installera en tung bil lyft kräver anställning av professionell hjälp. Saker du behöver
Golv laminat
Bil lyft
Garage skåp
Hyllsystem
Visa fler instruktioner
1

Täck betonggolvet i ditt garage eller carport med en hållbar polymer beläggning. Dessa beläggningar är också kallad epoxihartser och är nästan oförstörbar då misshandlad av tunga och varma däck. Beläggningarna ge en högglansig finish till golv samtidigt ge tillräckligt med antispinn att förebygga halk-och fallolyckor. Hartserna härdar snabbt, vanligen inom 24 till 48 timmar, för snabb användning av golvet efter applicering. När det används på otäckta bil hamnar, kan konsumenterna vara säkra på att polymerbeläggningar motstå förstörelse av ultraviolett ljus och oxidation. Polymerbeläggningar finns i många färger och stilar för att tillgodose olika smaker.
2

Utnyttja ditt garage är vertikalt utrymme. Ha en bil hiss installerad. De flesta människor har bara sett dem i mekanik "garage, men de är tillgängliga för användning i bostäder samt. Bil lyft tillägg tillåter höljet av ett extra fordon i rymden som inte är tillräckligt bred för side-by-side parkering. Bil hissar finns i en mängd olika storlekar, så noggranna mätningar av ditt garage måste tas med bredd, takhöjd och även vikt och längd på den största fordonet som din hiss kommer att hålla. Fyra-lyftar är mest bekvämt för stabil, 24-timmars bil stapling lagring.
3

Öka din vägg och tak lagringsutrymme till hus och tydligt organisera bilverktygen underhåll och upkeeps hushåll. Lägg ett stålnät till ditt garage vägg med hängande krokar. Dessa kan köpas i små 2-by-4-fot paneler, eller en rad av krokar kan göras tillgänglig på en vägg-längd rutan liknande tapet gräns. Bifoga en hylla för att hålla farliga material synliga men utom räckhåll för barn och husdjur.
4

Lägg väggskåp till ditt garage för diskret förvaring. Skåp kan köpas i en mängd olika material och färger och lägga elegans till bil lagringsutrymme. Till skillnad skåp gjorda för inre kök och badrum installation, är garage skåp tillverkade av speciella material som tål extrema temperaturförhållanden och vikten av tunga bildelar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130999.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.