1996 Geo Prizm Problem Transmission

I 1996 års Geo Prizm är en kompakt bil som tillverkades i New United Motor Manufacturing Inc. , en anläggning som ägs av General Motors och Toyota . Den 1996 Geo Prizm är benägna att utveckla vissa transmission problem som negativt kan påverka dess funktion . Felaktig Shifting

automatlåda 1996 Geo Prizm kan misslyckas med att skifta ordentligt på körsträckor mellan 125.000 och 150.000 . Detta är ett resultat av en defekt växlingsventil eller ett dåligt gasspjällssensorn . Inspektera växlingsventil för tecken på slitage eller skador och göra nödvändiga justeringar i gasspjällssensorn .
Vätskeläckage

1996 Geo Prizm kan läcka transmissionsolja från brutna förseglingar i slavcylindern eller slangen , vilket resulterar i att kopplingen inte släpper . Kontrollera slavcylindern för slitna eller trasiga tätningar , inspektera för eventuella läckande slangar och göra nödvändiga ersättare .
Clunking Buller vid växling

Vissa förare av 1996 Geo Prizm har rapporterat en clunking ljud vid växling . Föraren först bör byta transmissionsolja att säkerställa dålig vätska kvalitet är inte att skylla , så kolla motorfästet efter tecken på slitage och skador och byt ut den vid behov .
< Br > .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130987.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.