Hur man använder en fackla på Auto Trim

Auto Trim finns på nästan alla typer av fordon. Det är oftast placerad längs båda sidor av bilen och är en remsa av gjutning som tillför lite stil. Denna formning kan skadas och måste ersättas. Det finns många olika metoder för att ta bort listen från sidan av bilen. En gasolbrännare är ett enkelt alternativ som gör bort gjutningen ett lätt jobb att hantera. Saker du behöver
gasolbrännare
plast spackel
Kemi lim remover
Handskar
Skyddsglasögon
Rags
Visa fler instruktioner
1

Linje facklan upp på baksidan av trim cirka sex inches från ytan av bilen. Vrid munstycket på brännaren för att slå på den. Tryck ned knappen för att frigöra lågan och börja värma trim.
2

Flytta facklan från sida till sida över trim. Inte bo på ett ställe i mer än två sekunder och hålla sig i rörelse fram och tillbaka tills listen börjar lossna. Stäng av brännaren och ställ den åt sidan.
3

Skrapa bort klädseln från baksidan med en plast spackel. Skjut den under lossnade trim och tryck framåt för att lossa trim från bilen. Dra upp för hand när det finns tillräckligt med upp och ta bort den första delen av trim. Upprepa processen för alla trim bitar runt bilen.
4

Spray eller applicera lim remover över det område där trim var belägen och vänta i 30 minuter för den att lösa. Skrubba bort det med en ren trasa för att avlägsna eventuella rester som kan finnas kvar från klädseln.
5

Torka området torrt med en ren trasa och inspektera ytan på bilen för att se till att det finns inga rester kvar på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130978.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.