Hur man installerar en 1100 Timing Belt

En kamrem är en del av en motors förbränningsmotor system som styr timingen av motorns ventiler. Det är en kuggrem som hjälper till att driva kamaxeln. Kuggremmar bära över en tidsperiod och måste bytas ut innan de bryter, annars kan det orsaka allvarliga skador på motorn. En 1100 kamrem finns i motorcyklar. Installera en kamrem på en motorcykel liknar installera den i en bil, och kan fyllas av någon praktisk motorcykel ägare. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Pan
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta kylaren direkt under sätet av motorcykeln . Ställ en pan undertill, öppna kylaren upp och tömma den i stekpannan. Unbolt radiator med en skiftnyckel från motorcykeln och ställ den åt sidan.
2

Ta bort skruvarna som håller locket kamremmen på plats. Skjut en liten platt skruvmejsel mellan kopplingskåpan och kamremmen locket. Bänd upp något så det finns inga skador på omslagen. Dra upp försiktigt och ta bort locket kamremmen.
3

Inspektera området där kamremmen locket togs bort för att se till att den är ren och redo för kamrem som ska installeras. Montera den nya remmen över remskivorna. Ställ den över remskivorna i varje ände och vira den runt remskivorna börjar på den stora enheten Kamdrev längst upp till vänster. Flytta den under högra remskivan bredvid.
4

Linda bandet runt resten av remskivorna och kontrollera att den är fäst ordentligt på plats. Kontrollera att alla rullarna är uppradade och sedan testa kamremmen. Veva runt motorn fyra gånger för att kontrollera att remskivan fungerar och kamremmen är korrekt roterar.
5

Ställ kamremmen tillbaka locket över kamrem och snäpp ner. Dra åt bultarna för att fästa den på motorcykeln. Skruva fast kylaren på plats och fyll den med kylarvätska från pannan. Slå på motorcykeln igen för att kontrollera att motorn är igång kamremmen fungerar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130967.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.