Hur man tar bort gjutning av en 1964 Impala Reveal

Molding finns på många bil exteriörer, speciellt vintage och antika modeller. Det ger stil och tjänar till att visuellt bryta upp fasta ett stycke utseende fendrar och dörrar. Den mest märkbara gjutning på en 1964 Impala är en smal kromlist som löper horisontellt längs sidorna från framskärmarna till Back fendrar. Det finns också matchande gjutning kring dörrar och fönster i fordonet. Borttagning av dessa metall trim bitar är en relativt enkel uppgift som kräver lite tålamod och lite koncentrerad insats. Saker du behöver
Liten
brytjärnet Skruvmejsel
Trim borttagningsverktyg
plast spackel
Sponge
Rags
Visa fler instruktioner
1

Skjut en liten pry bar under dropp järnväg och dra upp något för att ta bort locket över gjutningen. Twist för hand och fortsätter bända tills locket har tagits bort. Ta bort skruvarna som håller listen på plats och dra listen av för hand. Upprepa processen för den andra sidan av bilen.
2

in trim borttagningsverktyg under ett hörn kant vindruteprofilen och försiktigt bända upp för att separera metallen trim från fästklammern. Skjut verktyget runt hela nedre kanten av vindruteprofilen, lokalisera klippen. Bänd gjutning strippa av varje klipp tills gjutningen är gratis. Dra listen uppåt och utanför vindrutan. Du kan behöva en assistent som står på andra sidan av bilen för att hjälpa dig att göra detta.
3

Dra upp listen på bakrutan på samma sätt som den främre vindrutan. Avlägsna gjutning dörren fönstret på samma sätt, dra upp något att skala det på sin plats. Upprepa processen för alla fönster.
4

Pry under en ände av en dörr sidoprofilsektionen att få det igång. Dra den fri från varje klämmorna för hand. Upprepa processen för formning avsnitten de andra dörrarna samt de främre och bakre stänkskärmar.
5

Städa upp rester och smuts som kan ha varit nedanför gjutning bitar med en fuktig svamp. Torka området noggrant med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130966.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.