Vad är ventilkåpan packningar?

Ventilkåpan eller covers ventil (på V-motorer) är fäst på motorn på toppen av armaturen. En ventilkåpan packningen tätar ventilkåpan till motorn och förhindrar oljeläckage. Med tiden har ventilkåpa tekniken utvecklats för att förhindra oljeläckage. Kork och gummi

Cork var det första material som används för att göra packningar ventilkåpan. Korrekt restaurerade klassiska bilar använder ofta packningar från kork eller kork och gummi. Detta material suger upp en del av oljan som kan leda till en stark försegling. Däremot kan kork torka ut och spricka, vilket leder till läckor, och det kan vara svårt att återanvända en kork packning om ventilen skyddet tas bort. Addera Silikongummi

Gummi ventilkåpan packningar används nu på de flesta bilar. Dessa används också på många klassiska bilar som ett sätt att minimera läckage, även om det kanske inte är fabriks original. Gummipackningar är generellt återanvändas så länge de inte slits.
Laminerade Cork

Denna typ av packning använder metall som har kork på båda sidor om det , vilket leder till en betydligt starkare och mer hållbara packning.
Rubber Coated Fiber

annan mycket stark packning typ är de gjorda av fiber med ett skikt av gummi runt dem. Addera Kompositmaterial

En av de mest moderna packningar ventilkåpan, är sammansatta packningar vanligtvis används för extremt höga hästkrafter applikationer på grund av sin hållbarhet och motståndskraft mot värme.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130957.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.