Hur man reparerar en elektrisk fönster på en Town Car

Elbil fönster finns på nästan alla nya fordon som görs i dag. Tyvärr är dessa fönster i allmänhet inte lika länge som bilen utan att behöva repareras. Med tiden kan de börja att flytta upp och ner långsamt och måste repareras. De elektriska fönster på en Lincoln Town Car följa samma reparationsprocedurer som någon annan typ av bil. Ibland reparationen kan vara så enkelt som att byta ut strömbrytaren eller en säkring, men ofta är den enda metoden för att reparera fönstret är att byta ut motorn eller regulatorn. Saker du behöver
Hylsnyckel
Panel borttagningsverktyg
Fönster motor
Elkontakt
Fönsterhiss
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner

1

Leta säkringarna till vänster om ratten under instrumentbrädan. Dra luckan. Kontrollera om säkringar. Leta efter en trasig metallband i centrum. Om det finns en trasig säkring, byt ut den, sedan testa växeln fönstret kontroll för att se om det fungerar korrekt.
2

Ta bort plasten panelen över dörrhandtaget med en panel borttagningsverktyg. Bänd bort brytarpanelen från mitten av dörren, var noga med att inte bryta panelen. Addera 3

Dra ut den elektriska kontakten sitter på undersidan av brytaren panelen för att koppla bort det. Avlägsna bultarna dörrpanel med en hylsnyckel. Dra upp på dörrpanelen enheten för hand för att ta bort den och ta bort eventuella elektriska kontakter för att separera panelen från dörren.
4

Dra tillbaka på plasten panelen för att komma åt det inre arbetet i dörren . Leta fönstret motorn och släpp säkerhetsclipset att ta bort den elektriska kontakten.
5

Säkra fönster på plats så att den inte kommer ut när regulatorn tas bort. Tejpa fast den på dörrkarmen med maskeringstejp och ha någon att hålla den på plats för att vara säker på att det inte faller.
6

Ta bort alla bultar som håller fönstret motorn på plats med en hylsnyckel. Ta bort skruvarna som håller fönstret regulatorn på plats och ta bort fönstret regulatorn från dörrpanelen. Matcha upp det gamla fönstret regelbundet till en ny enhet så att den kan monteras i dess ställe.
7

tillbaka nytt fönster regulator. Sätt i bultarna i exakt samma läge och dra åt dem ordentligt med en hylsnyckel. Fäst det nya fönstret motor med samma bultar som höll den gamla i stället. Sätt in den nya elektriska kontakten till motorn och fäst den på plats.
8

Sätt tillbaka plastkåpan dörrpanelen och alla elektriska anslutningar precis som de togs bort. Fäst dörrpanelen till dörren och skruva tillbaka den på plats. Anslut och sätt tillbaka strömbrytarpanelen till dörren och säkra plast panel över dörrhandtaget.
9

Slå på bilen och styra omkopplaren fönstret kontroll för att se till att det fungerar och de korrekta reparationer har gjorts.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130953.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.