T5 Transmission Identification

Det finns många steg som ingår i underhållet av ett fordon , vilket gör det klokt att vara medveten om specifikationerna för en T5 växellåda . Detta gör att du kan avgöra vad som är nödvändigt i händelse av en erforderlig reparation eller utbyte . Identifiering

T5 transmission möjliggör ett fordon ska drivas med fem olika hastigheter och är lämplig för användning i olika typer av fordon , såsom vanliga personbilar och lastbilar , men kan specifikationer för en T5 växellåda varierar beroende på vilken typ av bil .
funktioner

förhållandena av redskap hastighet skiljer sig från varandra , som de gör med olika sorters T5 transmission . Dessa bestämmes av vikten av vridmomentet . Systemet består av en design som möjliggör enkel förflyttning av växelspaken , inklusive möjligheten att få i backen utan hinder .
Fördelar

Komponenterna i överföringen kommer ofta gjutas av aluminium , som kommer att minska den totala vikten och göra bilen mer effektiv. På samma sätt kommer det buller som överföringen dämpas av de typer av komponenter som utgör dess konstruktion . T5 ingår powered stålringar core blockerare och ett lägre växlingsarbete grund dubbelkonen designen . Denna överföring presenterade en patenterad strut design för ökad hållbarhet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130948.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.