Vakuum Gauge Installation

En vakuummätare mäter nivån av vakuum i insugningsröret - insamling av rör som ansluter förgasaren eller bränsleinsprutningar till insugningsventilerna till motorns cylindrar - i en förbränningsmotor . Visuellt ger en vakuummätare en indikation på bränsleförbrukningen . Insugningsrör

Det första steget i att installera en vakuumslang är att ta bort luftfiltret från motorn , för att exponera insugningsröret och tillhörande gummislangar vakuum . Vissa inloppsrör har redan en plugg eller kran blocket för anslutning av en vakuummätare .
Andra vakuumkällor
p Om du inte kan ansluta en vakuummätare direkt till insugningsröret , kanske du kan ansluta den till en annan källa till vakuum , såsom choke vakuum broms eller kontroller värmare . Om en koppling är en bra källa till vakuum , bör du höra ett sugande ljud när du tar bort slangen från kopplingen .
Montering

Anslut mätaren till vakuumkällan med den medföljande korta slangen . Kör den långa slangen genom barriären mellan motorn och passagerarutrymmet ( brandvägg ) och montera mätaren ratten på instrumentbrädan i din siktlinje .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130937.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.