Hur man byter Window Molding på en Jeep Wrangler

Fönster gjutning på en Jeep Wrangler eller någon annan typ av fordon är avsett att skydda bilen mot regn och utomhus element. Formstycket är inpassad runt ramen av fönstret och tätar fönstret. Med tiden kan formstycket bli sliten och måste bytas ut. Byta fönster trim gjutning kommer att hålla insidan av din Jeep Wrangler rena och vid den temperatur du önskar. Det här jobbet är inte annorlunda än att ersätta listen på någon annan typ av bil och kan fyllas av någon bilägaren. Saker du behöver
Trim borttagningsverktyg
Soap
Vatten
Rags
Brukskniv
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till Jeep och rulla ner rutan helt. Lokalisera de två skruvarna som håller klädseln på plats och ta bort dem med en Phillips skruvmejsel. Skär ett litet snitt någonstans på trim med en mattkniv. Skjut fönster trim borttagningsverktyg i slitsen och lossa clipsen som håller fönstret trim på plats. Börja bända upp listen.
2

Dra upp på trim för hand när det finns tillräckligt med upp till fånga och dra runt fönstret för att ta bort trim.
3

Rengör återstoden och gunk kvar från trim med tvål och vatten. Skrubba noggrant med en ren trasa för att avlägsna smuts och skräp. Torka området med en ren trasa.
4

Ställ ny klädsel på plats där det gamla trim var och låsa den i fönstret klipp. Sätt i skruvarna på plats för att säkra trim till ramen. Tryck på trim ned för hand runt hela bit för att fixa det på plats.
5

Stäng dörren och rulla upp fönstret för att se till att trimningen fastnar på plats och fungerar.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130921.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.