Mini Cooper Bromsok Specifikationer

Den nya Mini Cooper är en lätt, snabb bil som har hittat en fanskara efter i USA matchas endast av konkurrenten Volkswagen med sin nya Beetle kompakt. Byggd av BMW, dock är Mini Cooper knappast en minimalistisk fordon. Flera alternativ paket finns tillgängliga, inklusive den kraftfulla Clubman. Broms Specifikationer för dessa bilar är liknande över varumärket. Alla är utrustade med fyra bromsar hjul skiva och Traction Systems kontrollsystem för att optimera köregenskaperna. Electronic Braking System

Mini Cooper s antisladdsystem systemen fungerar i samförstånd med Coopers bromsar för att ge en säker, kontrollerad körupplevelse avstämd med den bästa teknik som BMW har att erbjuda. Kurvtagning bromsstyrningar modulera bromssystemet när bilen bromsar i ett hörn för att ge utmärkt stopp förmåga och samtidigt minimera sladd. Elektronisk bromskraftsfördelning modulerar bromsarna på samma sätt som ett antisladdsystem med andra system i fordonet. Om ett däck slirar, är bromskraften släpptes, medan däck som är gripande ges extra bromskraft. Mekaniskt
Mechanical Brake Systems

, Mini Cooper funktioner på en hydraulisk fyrhjulsdrift låsningsfria skivbromsar setup. De främre bromsoken och bakre bromsok är BMW-inköpta fosfat belagda enda kolv järn bromsok av liknande storlek och konstruktion på alla fyra sidor. Den främre bromsen bromsok kontroll 11-tums ventilerade skivbromsar, medan den bakre bromsok kontroll 10,2-tums icke-ventilerade skivbromsar.
Brake Performance

Bromssystem prestanda Mini Cooper är inget annat än spektakulärt. En 60 mil per timme stoppsträcka på 120 meter rekord Acura RSX med fem meter, och Honda Accord med sju meter.
Brake System Uppgraderingar

Racers önskar att uppgradera bromssystemen i Mini Cooper hittar ett stort sortiment av Big Brake kit som finns, liksom många uppgraderade bromsok kit för att öka stoppsträcka eller visuella intryck av Mini Cooper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130901.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.