Hur man installerar en elektrisk Window Motor

Installera en elektrisk fönster motor är ett ganska enkelt jobb som du kan fylla i ungefär en timme eller två. Åtkomst till fönstret motorn sker genom att ta bort det inre dörrpanelen, där fönstret motorn är fäst vid dörrkarmen med bultar. Du kan ta bort och installera den nya elektriska fönster motor med bara några vanliga hushåll verktyg. Saker du behöver
Maskeringstejp
skruvnyckel
Liten skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Höj fönstret glas för hand inifrån dörrkarmen och fäst den överst i dörrkarmen med maskeringstejp. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet inlägg med en U-nyckel för att förhindra elektriska stötar.
2

avlägsna plastskyddet plattorna från det inre dörrpanelen genom att bända upp dem med en liten skruvmejsel och bända strömbrytare plattan utanför dörren panel med vanlig skruvmejsel. Lossa den elektriska tråd kontakten från baksidan av omkopplaren plattan för hand och ställ omkopplaren plattan ur vägen.
3

Lossa skruvarna som fäster inre dörrpanelen till dörren ram med en stjärnskruvmejsel och lyft luckan från ramen. Dra plastfodret tillbaka från dörrkarmen och dra ur elkontakten från botten av elektriska fönster motor.
4

Lossa skruvarna som håller den elektriska fönster motor till dörrkarmen med en sockel skiftnyckel och ta bort motorn från ramen. Installera nya elektriska fönster motor till dörrkarmen genom att fästa den med skruvar och koppla in den elektriska kontakten i botten på det nya fönstret motorn.
5

Fäst plast foder till dörrkarmen med maskeringstejp och ställa in den inre dörrpanelen på dörrkarmen. Säkra dörrpanelen till ramen med skruvarna och anslut den elektriska tråd kontakten på baksidan av den elektriska omkopplaren plattan.
6

Snap den elektriska brytaren plattan i dörrpanelen och fäst plast täckplåtar till dörrpanelen. Ta maskeringstejp utanför fönsterrutan och fäst den negativa batterikabeln till batteriet stolpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130897.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.