Hur Återvinn Cummins Kärna Motorer

En av de mest återvinningsbara produkter i detta land är metall bildelar. Om din Cummins motorn inte längre kan användas eller byggas om för ett fordon, är det perfekta sättet att göra sig av med den för att ta den till en metallåtervinning anläggning. Inte bara kommer du att återvinning, kommer du också få ersättning för värdet av metallen. Marknadsvärdet på metall varierar, men behovet av att återvinna dessa objekt förblir konstant. Saker du behöver Truck, med eller utan släpvagn
Hydraulisk lyftanordning
Fluid containrar för återvinning motor vätskor
Visa fler instruktioner
1

Hitta en metallåtervinning företag i ditt område. Majoriteten av anläggningar metallåtervinning tar lätt motorer för återvinning. De flesta kommer även att ge dig pengar för värdet av metallen.
2

Avlägsna Cummins kärnmotorn från ditt fordon. Borttagning motorns alla vätskor från Cummins motor och korrekt återvinning dessa vätskor. De flesta bildelar butiker kommer att återvinna vätskor gratis.
3

Ladda ditt Cummins motor i en lastbil eller släpvagn som har dragkapacitet att dra den. Helst använder en hydraulisk lyftanordning för att lyfta den på flaket och fäst det med tunga remmar eller spännband. Beroende på år och modell av Cummins motor du har, bör det väger från 1.000 till 1.200 pounds. Den metallåtervinning etablering kommer att väga din lastbil eller lastbil och släpvagn med motorn du dragande, då de kommer att lyfta motorn och väga ditt fordon utan motor. Skillnaden i vikt blir motorns vikt. De kommer att betala dig av pundet och priset kommer att bero på den aktuella metallen marknaden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130891.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.