Hur du justerar bromsar Lager Trailer

Lager släpvagnsbromsar är de ursprungliga bromsbackar som är utrustade på släpvagnen. Mest alla släpvagnsbromsar har den elektriska bromsen sko /bromstrumman systemet. Detta bromssystem fungerar när magnetiserade bromsbackar appliceras på insidan av bromstrumman då bromspedalen trycks ihop. Mängden tryck som bromsbackarna tillämpas på trummans yta bestäms av hur långt bromspedalen trycks i. Som bromsbackarna slits ned, kommer de att behöva justeras för att fungera korrekt. Saker du behöver
Stoppklossar
platt skruvmejsel
Ficklampa
bromsback justerare verktyg
Visa fler instruktioner
1

Park trailern på en plan yta och haka dragfordonet från trailern. Låt framsidan av trailern att vila på ytan.
2

Placera stoppklossar i fronten och på baksidan av båda bakhjulen för att förhindra att vagnen rullar.
Sida 3

Skjut bakom förarsidan bakhjulet och lokalisera gummiproppen på den nedre delen av hjulnavet montering stödplatta. Bänd ut gummiproppen med en platt skruvmejsel.
4

Shine ficklampan genom öppningen och lokalisera stjärnan växlar på slutet av bromsvajer skaderegleraren stjärnan hjulet. Skjut bromsen verktyget sko justering genom öppningen och på en av de star redskap. Vrid hjulet stjärnhjulet uppåt för att komprimera bromsskorna till den inre ytan av bromstrumman. När stjärniga växlarna sluta vrida uppåt, kommer detta betyda att bromsbackarna helt komprimeras till ytan av bromstrumman.
5

Dra bromsbackarna bort från ytan av bromstrumman, svarvning en av de star växlar på stjärnan hjulet nedåt åtta till 10 varv med skaderegleraren verktyget. Detta kommer att positionera bromsbackarna till rätt avstånd från ytan av bromstrumman. Byt gummiplugg i tillgången hålet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130886.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.