Saab startsvårigheter

Saab bilar, för närvarande tillverkas av Spyker Cars , förlita sig på ett tändsystem som består av en distributör , tändspole , rotor och tändstift . Skadade eller defekta komponenter i Saab tändsystemet leder ofta till motorproblem . Bad Tändningslås

tändningslåset refererar till en switch i Saabs starter styrsystem som aktiverar de viktigaste elektriska system i bilen . En defekt , utbränd eller utsliten tändningen kan misslyckas med att öppna och leverera ström till startmotorn solenoid . Byta tändningslåset vanligtvis korrigerar problemet .
Bad startsolenoid

Saab tändsystem innehåller en starter solenoid , en spole utformad för att producera ett magnetfält som skickar ström till startreläet . Startat solenoider kan bränna ut på grund av överström , nödvändiggör byte av startmotorn att återställa funktion tändsystemet .
Dött batteri

tändningslåset ansluts via en kabel till batteriet , skickar vilken ström till solenoiden . Om batteriet inte har tillräcklig laddning , kommer solenoiden fungerar inte . Kontrollera batteriet för en låg kostnad eller ingen kostnad , och ladda batteriet eller byt ut det som behövs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130875.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.