Hur man reparerar en Ford Seat Belt

Ford Motor Company är en biltillverkare av sedaner, terrängbilar, lastbilar och skåpbilar. Varje fordon är utrustat med säkerhetsbälten för att ge säkerhet och skydd för passagerarna. Säkerhetsbältena får inte ändra eller fäst på grund av en inbyggd låsmekanism av bältet. Den här funktionen kan inaktiveras. Säkerhetsbältet innefattar också en upprullare som fäster remmen till fordonets ram. Inuti upprullningsdon är en dold del som kallas en bältessträckare. Förspännaren aktiveras vid olyckor och hjälper till att låsa säkerhetsbältet på plats. Instruktioner
1

Placera tungan av säkerhetsbältet i bälteslåset tills du hör ett klickande ljud som indikerar att bältet är låst på plats.
2

Dra ner på övre delen av säkerhetsbältet tills bandet av bältet har helt dragits ur upprullningsanordningen belägen i dörrkarmen. Detta frigör låsmekanismen i upprullningsdon. Säkerhetsbältet kan nu justeras.
3

Ta bilen till en auktoriserad Ford-tekniker. Ett bilbälte som misslyckas med att låsa, kommer inte att flytta eller inte kommer att justera är ett tecken på en misslyckad mekanism. Säkerhetsbältet innehåller en förspännare inuti upprullningsdon som aktiverar endast en gång när bilen har varit i olyckor eller har kommit till ett abrupt stopp. Förspännaren behöver professionellt bytas om den har aktiverats. Om upprullningsdon, säkerhetsbälte och bälteslås inte fungerar, måste de också ska inspekteras av en utbildad professionell för att garantera säkerheten för alla passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130852.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.