VW TDI Battery Specs

VW TDI serie bilar använder batterier för att starta turbo - dieselmotorer . De är europeiska spec batterier , så att de är något mer sällsynta på marknaden än inhemsk modell batterier . De använder en 94R batteri i sina TDI -modeller . Mått

VW TDI batteri väger 45 pounds och sitter i motorrummet av VW . Det är 13 inches lång , 7 inches bred och 7,5 inches tall med handtaget viks flush på toppen . Den har två halv tum breda elektriska kontakter på toppen. Det har en 13 - tums långa handtag på ovansidan för att underlätta dess avlägsnande och utbyte .
Elektriska specifikationer

VW TDI batteri har 765 A vid kallstart vid 0 grader Fahrenheit . Den kan leverera dessa 765 ampere i 30 sekunder om färska . VW TDI Batteriet har en reservkapacitet på 135 ampere . Detta kommer att ge VW TDI en referens kapacitet på 910 ampere vid rumstemperatur .
Byggande

VW TDI batteri tillverkad av slagtålig plast på toppen av ett metallskal . Handtaget är dessutom stöttålig plast . De elektriska kontakterna är tillverkade av rostfritt stål för att motstå korrosion . Batteriet själv är en underhållsfri kalcium och silver matris. Endast en mekaniker reparera det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130832.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.